Scootmobiel prijs

Scootmobiel prijs gezocht? wat kost een scootmobiel tegenwoordig?  Scootmobiel Nieuw & Gebruikt Bij Scootmobiel prijs A merken voor B prijzen! Altijd een ruim assortiment in nieuwe en gebruikte scootmobielen voor zeer lage concurrerende prijzen! Kijk op Scootmobiel prijs voor al onze modellen.+/- altijd 500 verschillende scootmobielen aanwezig.

Scootmobiel prijs 2021

  • Scootmobiel prijs iedere zondag ook geopend!
  • Scootmobiel al van af een Scootmobiel prijs  van 895,-
  • Voor 17:00 uur besteld, de volgende dag in huis!
  • Inclusief garantie / direct leverbaar!
  • Kijk op Scootmobiel prijs voor al onze modellen.
  • Bezichtigen en uit te proberen in onze showroom.

Ook kunt u bij ons terecht voor uw verzekeringen en daarnaast bieden wij een 24 uur service overeenkomst bij pech onderweg! Wij staan 7 dagen per week voor uw klaar door heel Vlaanderen en Nederland en zijn binnen een uur ter plaatse om uw van dienst te zijn met vervangend vervoer uiteraard.+/- altijd 500 verschillende scootmobielen aanwezig.Tevens auto-inruil mogelijk!

 

Scootmobiel prijs aanvragen

De Mango Tiger 4 is met de combinatie van prijs, prima kwaliteit, snelheid en groot comfort zeer aantrekkelijk. Deze vaste scootmobiel heeft een topsnelheid van 17 km/u. De scootmobiel beschikt over comfortabele vering en een goede verstelbare stoel. De verstelbare stuurkolom, zitting en rugleuning bieden gelegenheid om uw plaats op de scootmobiel zo comfortabel mogelijk in te stellen. De 4 grote wielen bieden u extra comfort en veiligheid. Met de 2 spiegels kunt u goed en veilig achter u kijken. De bediening is eenvoudig en het stuur zorgt ervoor dat u goede controle heeft over de scootmobiel.

De gebruikte scootmobielen die Scootmobiel prijs aanbiedt, zijn doorgaans scootmobielen waarvan wij de geschiedenis kennen.
Voordat een gebruikte scootmobiel door ons wordt aangeboden, is de scootmobiel grondig geïnspecteerd. Wij controleren onder andere de aandrijving, koolborstels, laad gedeelte, banden, stuur inrichting, en elektrische gedeelte. Onderdelen die niet meer voldoen, worden vervangen. Alleen scootmobielen in goede of zeer goede staat, worden door ons als ‘gebruikte’ scootmobiel aangeboden. Wij leveren onze gebruike scootmobiels met goede accu’s (welke wij testen) en als het nodig is vervangen wij de accu’s. De garantie termijn op een tweedehands scootmobiel is 12 maanden.

Max. actieradius 50 km
Topsnelheid 17 (km/u)
Aantal wielen: 4
Lengte 139 (cm)
Breedte 63 (cm)
Gewicht 77 (kg)
Max. belasting 160 kg
Kleur : Blauw

Waarom heb je een scootmobiel nodig?

Wanneer iemand geen grote afstanden meer kan of wil afleggen, kan de mobiliteit in het geding komen. Samen met een ergotherapeut kan gekeken worden naar een goede oplossing. Steeds meer ouderen kiezen voor een Scootmobiel kopen. Het voordeel van een scootmobiel is dat iemand naar buiten kan blijven gaan, bijvoorbeeld naar de supermarkt of naar vrienden en familie. De zelfstandigheid blijft dankzij een scootmobiel behouden.

Scootmobiel. Al onze scooters zijn volledig nagekeken en worden thuis geleverd met garantie.
Tweedehands Scootmobiel prijs voor elk budget. Gratis testen bij U thuis O468 324612

Y0037 Wals 20

Scootmobiel prijs € 1.650,00
GRATIS verzending

Y0037 Wals 20

Scootmobiel Wals 4-Wiel

De Scootmobiel wals 4-Wiel is ideaal  voor wanneer u lange afstanden wilt afleggen de Wals is een extra stabiele scootmobiel met 4 wielen, de Wals is met zijn 4-wielvering en grote profielbanden geschikt voor iedere ondergrond daar de schokdempers is deze scootmobiel uitermate geschikt voor grind, zand en bospaden.

Technische gegevens:

Snelheid: 15 km
Actieradius: van 31 km tot 70 km (afh. van cap. accu’s)
Lichaamsgewicht: tot 160 kg

Vering: standaard
Verlichting: standaard
Gewicht zonder accu’s: 100 kg
Gratis Verzending / direct leverbaar